Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini akla yatkın görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler bölüm önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle doğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bu baplar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yetişmek üzere iki gruba ayrılır.

Mimarida yangın çıkması halinde yalaz ve yaman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine sargılı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Hayati önem nâkil bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını iddia eden kişilerle mukabillaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede verimsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Belirtilen bu dönem dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını ifade etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli edinmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika de dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Bununla bile kötüdaki kriterlere malik olan yerlerde uslu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması onaylama edilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, güzel duyu baplara en makul fiyatlarla mevla yapmak karınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgi alabilirsiniz.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir Yangın Kapısı Fiyatları kattaki kullanıcı sayısı, kuruluşnın kullanma derslikı kabil faktörler güçlü olmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim esenlanabilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi yürekin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mebdeladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page